Pitänee aloittaa uusi blogi, etten selitä pelkästään tuonne galleriaan. Asiaa kuitenkin on sen verran. :D
Kävin tänään hammaslääkärissä pyörähtämässä kirurgin luona, sellanen papparainen mut otti vastaan. Mieleen piirtyi selkeä muistikuva sen kulmakarvoista. En tiiä miks, ehkä sen takia, että neet oli sellaset puskat.
Se mies aikoo leikata multa yhden viisurin irti alhaalta. Gaaaaad! Inhoon hammaslääkärissä käymistä, mutta ajattelin käyttää hyväkseni tarjousta leikkauksesta. Muut hampaat saa kuulemma hammaslääkäri repiä irti. Miten lohduttava tieto hammaslääkärikammoiselle. Saa repiä. Lähtee koko leukaluu vielä mukana. Vihaan suun reuhtomista ja sitä se kuitenkin on.
Tekee mieli karkkia, mutta pitää olla herkuitta rahan ja mahan takia. Oon niin lyllerö nykyään. Joskus en olis edes uskonu, että lihon. Kummasti mahanahka vain veny poikaa odottaessa. Ja nyt läski valtaa sen tyhjän nahkapussin. Paskat.
Haluisin jäätelöä, karkkia, suklaata ja vielä kerran jäätelöä. Voisin tietty hilata perseeni lähikauppaan, mutta kun ei millään jaksais. OIkein läskin puhetta taas kerran tää mietiskely. Ei vaan nappaa valmistella lähtöö kauaa. Poika pitäis syöttää, juottaa, pukee ulkovaatteet, vessaan ja komentaa tukkaa jotenkin.